Anna Slováčková Rakovina / Anna Julie Slováčková má rakovinu prsu - iDNES.cz : Otevřeně mluví o svém těle po rakovině.

Anna Slováčková Rakovina / Anna Julie Slováčková má rakovinu prsu - iDNES.cz : Otevřeně mluví o svém těle po rakovině.. Zpěvačka a herečka anna slováčková poprvé promluvila o lékařském nálezu, který jí změnil život. Dcera dády patrasové a felixe slováčka se ale o své nemoci nebojí mluvit otevřeně a snaží se šířit osvětu nejen na instagramu. Anna slováčková vyhrála nad rakovinou. Je si však vědoma, že se nemoc může vrátit. Anna slováčková již od 4 let navštěvovala zuš bajkalská, kde se učila na klavír pod vedením prof.

Zdravotní testy jsou v pořádku a anička tak dala průchod svým emocím v novém albu. Anička se ale nevzdává a bojuje na plný plyn. Účinkovala v pořadech své maminky dagmar patrasové, hrála také v pohádce zimní královna. Už jednou se anna slováčková (21) podívala hrozbě rakoviny do očí. Je to nemoc, před kterou se každý třese.

Anna Julie Slováčková a The Primes vystoupili v DSS ...
Anna Julie Slováčková a The Primes vystoupili v DSS ... from i.ytimg.com
Anna slováčková se před nedávnem přiznala, že bojuje s rakovinou. Zdravotní testy jsou v pořádku a anička tak dala průchod svým emocím v novém albu. A pomalu se učí říkat lidem „ne. Po více než ročním boji s rakovinou má dobré výsledky. Byla to její první operace i narkóza. Herečka a zpěvačka anna julie slováčková, tenista tomáš berdych a spisovatel filip rožek se představí v show jana krause.název písně: Už jednou se anna slováčková (21) podívala hrozbě rakoviny do očí. Zpěvačce a herečce anně slováčkové před nedávnem v pouhých 24 letech diagnostikovali rakovinu prsu.

Zdrcující zprávu si vyslechla krásná a talentovaná anna slováčková (24) od lékařů.

Zdrcující zprávu si vyslechla krásná a talentovaná anna slováčková (24) od lékařů. Anna slováčková (24) je opravdová bojovnice! Z fleku by mohla modelkám fušovat do řemesla. I když rakovina prsu postihuje nejčastěji ženy po přechodu, v česku každoročně onemocní i na třicet žen mladších třiceti let. Uplynulý rok musela podstoupit náročnou léčbu rakoviny, ani na vteřinu ale nepřestala věřit v dobrý konec a vyplatilo se! Anička slováčková o rozchodu svého táty felixe slováčka s výtvarnicí lucií gelemovou: Nadaná zpěvačka a herečka poskytla extra.cz exkluzivní rozhovor, v němž přiblížila, jak se zákeřnou nemocí bojuje, ale třeba i to, že o víkendu přišla následkem. Po rakovině se léčila i s covidem. Anna slováčková vyhrála nad rakovinou. Lékaři jí našli další bulku. Byla to její první operace i narkóza. Anna slováčková prožila dva psychicky náročné roky, dnes je z ní ale mnohem silnější žena, která se nebojí o problémech hovořit nahlas. Slováčková už nastoupila léčbu, ale pracovat chce dál.

Porazila rakovinu, vydala album a je zamilovaná. V rámci osvěty o této nebezpečné nemoci se rozhodla promluvit o své vlastní zkušenosti také česká herečka a zpěvačka anna julie slováčková. Aby dodala lidem odvahu, nechala se nafotit nahá a. Ukázalo se, že nádor v prsu je zhoubný. Anička slováčková si splnila velký sen:

Anička Slováčková a podivné čáry na trupu: Udělali jí to ...
Anička Slováčková a podivné čáry na trupu: Udělali jí to ... from img.blesk.cz
Slováčková nafotila odvážné krásné fotky. „vnímám, že rakovina měla být poslední varování před tím, než bych mohla spadnout do něčeho opravdu špatného, řekla překvapivě. Anička slováčková o rozchodu svého táty felixe slováčka s výtvarnicí lucií gelemovou: Uplynulý rok musela podstoupit náročnou léčbu rakoviny, ani na vteřinu ale nepřestala věřit v dobrý konec a vyplatilo se! Nemoc jí v lecčems pomohla, i tak by ale radši tuhle část života vymazala z paměti. Anna julie slováčková (24) statečně bojuje s vážnou nemocí, aniž by se vzdala své práce a vystupování. I když rakovina prsu postihuje nejčastěji ženy po přechodu, v česku každoročně onemocní i na třicet žen mladších třiceti let. Po rakovině se léčila i s covidem.

Uplynul rok od chvíle, kdy anna slováčková (25) začala svůj těžký boj s rakovinou prsu, který jí vzal spoustu energie.

Snaží se fungovat jako dřív, nelitovat se a myslet pozitivně. Anička slováčková vyhrála boj s rakovinou, dorostly jí lasy a vypadá skvěle. Anička slováčková se předvedla jako pořádná bojovnice! „vybrali mi jen ten nádor a uzliny v podpaží. Ledna 2021 13:45 / rené čern ý. Nadaná zpěvačka a herečka poskytla extra.cz exkluzivní rozhovor, v němž přiblížila, jak se zákeřnou nemocí bojuje, ale třeba i to, že o víkendu přišla následkem. Zdravotní testy jsou v pořádku a anička tak dala průchod svým emocím v novém albu. Byl to nádor, naštěstí nezhoubný. Zpěvačka se na instagramu svěřila se svými pocity a přiznala, že její život připomíná někdy emoční horskou dráhu. Anička slováčková o rozchodu svého táty felixe slováčka s výtvarnicí lucií gelemovou: Statečně se pere se zákeřnou rakovinou a ještě je schopná dodávat ostatním pozitivní energii! Herečka a zpěvačka anička slováčková (24) ale po statečném boji s rakovinou prsu prozradila, že jí hrozilo ještě něco podle ní mnohem horšího. Přiznala, že i když působí pozitivně, prožívá i těžké chvíle.

Anna slováčková se před nedávnem přiznala, že bojuje s rakovinou. Hodně z vás mi píše, jak je skvělý, že jsem. Snaží se fungovat jako dřív, nelitovat se a myslet pozitivně. Zpěvačce a herečce anně slováčkové před nedávnem v pouhých 24 letech diagnostikovali rakovinu prsu. Špinavé prádlo se má prát doma!

Rozrušená Anička Slováčková: Strach z rakoviny! Jaký je ...
Rozrušená Anička Slováčková: Strach z rakoviny! Jaký je ... from img.blesk.cz
A jak to tak vypadá, je štíhlejší než kdykoliv předtím. Exkluzivně pro náš web p. Zpěvačka se na instagramu svěřila se svými pocity a přiznala, že její život připomíná někdy emoční horskou dráhu. Uplynul rok od chvíle, kdy anna slováčková (25) začala svůj těžký boj s rakovinou prsu, který jí vzal spoustu energie. Ukázalo se, že nádor v prsu je zhoubný. Jsou tam jizvy, ale to bude časem lepší, věří anna julie slováčková. Před třemi týdny jí diagnostikovali zhoubný nádor v oblasti prsou. Je si však vědoma, že se nemoc může vrátit.

Bylo to nejlepší prospání mýho života, směje se a vysvětluje, že nedošlo k radikálnímu řezu.

Anna slováčková se před nedávnem přiznala, že bojuje s rakovinou. Nemoc jí v lecčems pomohla, i tak by ale radši tuhle část života vymazala z paměti. Ačkoliv ztratila v boji s rakovinou mnoho sil, je i tak pořádná. Je to pro ni důvod k bilancování. „vnímám, že rakovina měla být poslední varování před tím, než bych mohla spadnout do něčeho opravdu špatného, řekla překvapivě. A jak to tak vypadá, je štíhlejší než kdykoliv předtím. Mám špeky a celulitidu, ale tohle tělo mi zachránilo život. Kvůli zhoubnému nádoru musela na operaci prsou a byla smířená s tím, že tak přijde i o kus svého ženství. Uplynulý rok musela podstoupit náročnou léčbu rakoviny, ani na vteřinu ale nepřestala věřit v dobrý konec a vyplatilo se! Statečně se pere se zákeřnou rakovinou a ještě je schopná dodávat ostatním pozitivní energii! Zpráva všechny vyděsila, zákeřná nemoc dostihla zpěvačku ve velice mladém věku! Anna slováčková ukázala celulitidu a promluvila o svém boji 2 fotografie. Zdrcující zprávu si vyslechla krásná a talentovaná anna slováčková (24) od lékařů.

Bylo to nejlepší prospání mýho života, směje se a vysvětluje, že nedošlo k radikálnímu řezu anna slováčková. Herečka a zpěvačka anna julie slováčková, tenista tomáš berdych a spisovatel filip rožek se představí v show jana krause.název písně:

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code